Училищният отбор по пътна безопасност  от с. Оризаре, общ. Несебър

...
Училищният отбор по пътна безопасност  от с. Оризаре, общ. Несебър
Коментари Харесай

Училищният отбор по пътна безопасност от Оризаре спечели кръг от Националната викторина по безопасност на движението

Училищният тим по пътна безопасност  от с. Оризаре, общ. Несебър завоюва общинския кръг на Националната викторина по сигурност на придвижването “Да запазим децата на пътя "   - 2022, извършена в общински детски комплекс - Несебър. Във викторината участваха възпитаници от V до VII клас от учебните заведения в Несебър, Гюльовца, Обзор,  Оризаре, Свети Влас и Кошарица, групирани в тимове.

Участниците отговаряха документално и устно на въпроси, свързани с държанието им, като пешеходци и пасажери, сглобяваха пъзели с пътни знаци и пресъздаваха рискови обстановки, в които демонстрираха своите звания и умения за разпоредбите на придвижване по пътищата. Резултатите се оценяваха от умело жури в състав: основен контрольор Иво Терзиев - шеф “Охранителна полиция " при районно управление (на МВР) - Несебър, контрольор Атанас Ангелов и младши контрольор Стойчо Стойчев от “Пътна полиция " към крайморското ръководство.

Състезанието приключи с връчване на купи, медали, грамоти и награди. Отборът - отличник от учебното заведение в с. Оризаре ще отбрани честа на несебърска община, като взе участие в регионалния кръг на националната викторина “Да запазим детето та пътя ", която ще се организира на 29-ти април в Поморие
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР